(+40) 734 664 847 [email protected]

Din ce în ce mai puține şcoli optează pentru inființarea cluburilor şcolare. Elevii îşi petrec timpul liber ocupându-se cu diverse activități care, de cele mai multe ori, nu îi stimulează în a se dezvolta. Pasiunile fiecăruia rămân astfel îngropate, creativitatea fiind astupată în timp.


Fie că vorbim de cele sportive, fie de cele de creație sau de pictură, ori cu orice altă tematică, cluburile şcolare joacă un rol extrem de important în dezvoltarea abilităților şi creativității, ori gândirii logice ale elevului.


Foarte puține persoane realizează cât de importante sunt pasiunile elevilor sau pasiunile în general. ,,Pasiunile noastre sunt principalele unelte ale conservării noastre; este, deci, o încercare pe atât de vană, pe atât de ridicolă, să vrei să le distrugi.” Afirma cândva Jean Jacques Rousseau. Deci de ce le-am îngropa? Dezvoltarea noastră începe în şcoală, astfel caracterele se conturează şi hobby-urile încep să apară. Ele fac parte din noi şi ne definesc, iar şcoala este locul în care le punem cel mai des în evidență.


Din păcate, din ce în ce mai puține cluburi şcolare există ori sunt mai mereu fără membri. Dacă există cluburi la voi în şcoală care se mulează pe preferințele voastre de ce nu le-ați frecventa? O minte ocupată şi activă alături de un suflet împăcat şi fericit vă vor ajuta în dezvoltarea personală.

Voi ce pasiuni aveți?