(+40) 737 773 622 [email protected]

Secretar Executiv

Este persoana care se ocupă de redactarea și emiterea documentelor din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Argeș. Este mâna dreapta a președintelui.

Președinte

Acesta se ocupă de reprezentarea elevilor din județul Argeș la nivel național, de bună starea CȘE-urilor din județ și este garantul respectării regulamentelor școlare și structurale.

Vicepreședinte

Sunt 3 astfel de posturi disponibile în cadrul Biroului Executiv. Fiecare se ocupă de anumite departamente, fiind un ajutor direct necontestabil al președintelui.

Dosarul tău de candidatură

Pentru a putea candida pentru o funcție din cadrul Biroului Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Argeș, vei avea nevoie de un dosar de candidatură ce cuprinde următoarele documente:

?

Curriculum Vitae (CV)

CV-ul este acel document unde tu îți poți lista toată experiența pe care o consideri tu benefică spre candidatura ta. Cu cât dezvolți mai mult subpunctele din acesta, cu atât va fi mai profesional. Încearcă să nu omiți nimic! Îți recomandăm să îți faci un CV pe platforma „EuroPass”.

Formular de candidatură

Formularul de candidatură este un document tip pe care trebuie să îl completezi în funcție de întrebările acestuia. Este un model standard emis de Consiliul Național al Elevilor. 

Strategie de mandat

În acest document trebuie să îți exprimi câteva idei de proiecte pe parcursul câtorva luni din mandat. De exemplu, poți scrie: „Luna februarie – voi încerca să implementez următoarele proiecte: – aici le enumeri”.

Plan de acțiune

Aici trebuie să dezvolți cât de mult poți proiectele pe care le-ai propus în strategia de mandat. Încearcă să dezvolți cât mai multe ideile tale. Te poți folosi de surse externe, grafice, organigrame, etc. Cu cât acesta este mai amplu, cu atât vor fi mai mari șansele pentru a fi punctat mai avantajos pentru tine.

Acorduri parentale

Vei avea nevoie de 2 acorduri parentale pentru a putea candida.

Declarație de neapartanență politică

Acest document este o declarație pe propria răspundere cum că tu nu faci parte și nici nu vei intra într-o organizație de tineret cu caracter politic pe tot marcursul mandatului. 

Delegație din partea Adunării Generale

Pentru a putea candida în biroul executiv din CJE Argeș trebuie să fii votat în cadrul unui AG din CȘE-ul școlii tale. Acest lucru este necesar doar în anumite situații, ne poți întreba în privința acestui aspect înainte să candidezi!

p

Ai toate documentele gata?

Le poți trimite pe adresa de e-mail [email protected] în momentul în care urmează o adunare generală a CJE. Dosarul tău va fi analizat și evaluat de Comisia de Validare și Concurs în ziua cu AG-ul, după care, în caz că dosarul tău va fi validat acumuând punctajul de minim 70 de puncte, va trebui să ții un mic discurs în fața membrilor componenți ai adunării generale, după care vei fi votat. Dacă vei obține 50% + 1 voturi, vei primi funcția.