(+40) 737 773 622 [email protected]

Dosarul tău de candidatură

Pentru a putea candida pentru o funcție din cadrul Departamentelor Consiliului Județean al Elevilor Argeș, vei avea nevoie de un dosar de candidatură ce cuprinde următoarele documente:

?

Curriculum Vitae (CV)

CV-ul este acel document unde tu îți poți lista toată experiența pe care o consideri tu benefică spre candidatura ta. Cu cât dezvolți mai mult subpunctele din acesta, cu atât va fi mai profesional. Încearcă să nu omiți nimic! Îți recomandăm să îți faci un CV pe platforma „EuroPass”.

Formular de candidatură

Formularul de candidatură este un document tip pe care trebuie să îl completezi în funcție de întrebările acestuia. Este un model standard emis de Consiliul Național al Elevilor. 

Acorduri parentale

Vei avea nevoie de 2 acorduri parentale pentru a putea candida.

Declarație de neapartanență politică

Acest document este o declarație pe propria răspundere cum că tu nu faci parte și nici nu vei intra într-o organizație de tineret cu caracter politic pe tot marcursul mandatului. 

p

Ai toate documentele gata?

Le poți trimite pe adresa de e-mail [email protected] în momentul în care urmează o adunare generală a CJE. Dosarul tău va fi analizat și evaluat de Comisia de Validare și Concurs în ziua cu AG-ul, după care, în caz că vei fi votat, va trebui să ții un mic discurs în fața membrilor componenți ai adunării generale, după care vei fi votat. Dacă vei obține 50% + 1 voturi, vei primi funcția.